Klantoordeel: 9,1 (16462 reviews)

€39,95
Nú slechts €24,95


Jewel Bedding Memory Foam Kussen met Sloop

Dit memory foam kussen van Jewel Bedding heeft een erg zachte fluwelen kussensloop die verwijderbaar en makkelijk afwasbaar is.

Het comfortabele nekkussen van Jewel Bedding is ergonomisch en gemaakt van memory foam van topkwaliteit, die zich aanpast aan de vorm van je hoofd en nek om je een maximum aan rust en ontspanning te geven.

Lekker slapen is essentieel voor een goede gezondheid en met Jewel Bedding krijg je de beste slaap!

  • 100% hypo-allergeen
  • Anti-bacterieel en resistent
  • Geschatte afmetingen: 49 x 28 x 7 cm.
  • Levering: enkele werkdagen


Jalin Media gelooft in het one-product-shop concept. Dit betekent dat wij ons per webwinkel focussen op slechts 1 product. Dit product heeft alle testen en strenge eisen die wij stellen aan een product met vlag en wimpel doorstaan.

Voor wij een product lanceren gaat er een lange periode aan testen en marktonderzoek aan vooraf. Een van de criteria is dat een minimum van tientallen testpersonen hun eerlijke en gefundeerde mening geven over een product. Het testen van het product en de strenge Europese regelgeving omtrent producten zijn voor ons de basis van een solide product.

Jalin Media groeit ontzettend snel en met ons team zijn wij er trots op dat wij inmiddels meer dan 20 succesvolle webwinkels exploiteren. Wij komen graag in contact met de klant dus als u vragen of opmerkingen heeft, belt u ons dan gerust op of stuurt u een e-mail en dan helpen wij u graag.

Op werkdagen voor 22:00 besteld? Is morgen in huis! Wij verzenden met PostNL.


Klantoordeel: 9,1 (16462 reviews)


€39,95
Nú slechts €24,95Zoekt u het rugcorset voor dames? Klik hier!

Zoekt u de Corrigerende en Afslankende Sportband? Klik hier!

Zoekt u het Memory Foam Kussen? Klik hier!